LIVE #95 | WE ARE THE BANK

 

EN DE GEAUTOMATISEERDE MIGRATIE

 

Migration is now Automated at TBC004 and Kringle.cash

12-07-2018

 

Het migratievenster sluit snel.

Vanaf 31 juli zal de tbc004.net-portemonnee permanent worden gesloten.

Met andere woorden, u heeft geen toegang tot uw tbc004.net-fondsen, tenzij u vóór 31 juli 2018 de migratie voltooit.

Het handmatig verwerken van migratie is een langzaam proces geweest, voor het ondersteuningsteam en we zijn eindelijk vanaf deze week verhuisd naar een geautomatiseerde migratie.

U ziet nu een gedeelte ‘Migratie’ in uw webportefeuille alleen als uw betaling voor de webportemonnee is betaald. Het is een eenvoudig proces in drie stappen. Om te beginnen, kunt u inloggen op uw tbc004.net-webportefeuille en de stappen volgen.

 

 

  1. Ga naar https://tbc009.net en met dezelfde e-mail als je tbc004.net-portemonnee, registreer je bij de nieuwe 009-portemonnee.

U wordt bij de registratie gevraagd om een ​​beveiligingsvraag te selecteren en uw beveiligingsantwoord in te stellen (voer dit twee keer in), waarna u een derde keer wordt gevraagd om de aanmelding te voltooien.

 

  1. Gebruik het onderstaande formulier om uw huidige saldo over te zetten naar tbc009.net wallet.

Als u niet dezelfde e-mail gebruikt, is de overdracht niet succesvol en wordt u erop gewezen dat er geen account bestaat op tbc009.net.

 

  1. Klik op de link om de migratievragenlijst te voltooien.

Dit is het 10 vragenformulier dat u moet lezen en met succes moet doorlopen voordat uw verzendknop is ingeschakeld op tbc009.net.

ALS u deze vragenlijst niet hebt ingevuld, wordt de knop voor het verzenden van uw webportemonnee niet ingeschakeld, ook al worden uw munten gemigreerd. Vul alsjeblieft de vragenlijst in.

 

Voer in het vak Migratie van fondsen eenvoudig uw e-mailadres in als u de bovenstaande stappen hebt voltooid en op de knop Migreren drukt.

Wat moet je verwachten?

 

– Uw tbc004.net-portemonnee wordt in de wachtrij geplaatst voor migratie en u kunt verwachten dat uw geld binnen 24 uur in uw tbc009.net-portemonnee arriveert.

 

-Je tbc004.net-portemonnee zal 0 (NUL) munten tonen door op de knop Migreren te drukken, wees niet gealarmeerd.

 

 

U kunt ook binnen Kringle.Cash migreren met behulp van het menu-item Migratie. U moet de 10 vraagtest voltooien en aan het einde krijgt u instructies om uw tbc004.net-portemonnee te migreren door naar tbc004.net te gaan en de bovenstaande stappen te volgen.

Het maakt niet uit op welke manier u besluit uw munten te migreren, maar u kunt dit proces maar één keer uitvoeren.

 

Bron:

Migration is now Automated at TBC004 and Kringle.cash