LIVE #92 | JOB/ BUSINESS/ TBC

 

The Choice is YOURS where YOU Earn an Income

10-07-2018

 

 

 

Er was een tijd in de menselijke geschiedenis dat het hebben van een baan de beste manier was om de kost te verdienen.

In die tijd had u als werknemer alle garanties om een ​​redelijk maandelijks inkomen te verdienen, zelfs als een laaggeschoolde arbeider en pensioenplannen in steen werden geschreven voor pensionering.

Waardigheid kon worden gevonden in het hebben van een baan, en er waren genoeg arbeidskansen.

Laten we eerlijk zijn, de tijden zijn veranderd, nietwaar?

Banen zijn nu schaars, onzeker geworden en pensioenen bestaan binnenkort niet meer.

Het is GEEN werknemersvriendelijke wereld meer!

Ik denk dat de grafiek hierboven duidelijk maakt dat het hebben van een baan vandaag NIET is waar JIJ JOUW inkomen wilt verdienen!

OK dan komt het neer op het verdienen van een inkomen in TBC of in een bedrijf.

De bovenstaande tabel zegt het allemaal, nietwaar? Zakelijk = ??????????????

Laten we het over Risk hebben.

Als u via een bedrijf inkomsten wilt verdienen, moet u vooraf MONEY investeren voordat u kunt verdienen, toch?

Dat is een risico, toch?

In TBC begin je met het ontvangen van een GIFT, zonder verplichting, en als je 50% provisie-inkomsten wilt verdienen, hoef je alleen maar een Partner of een TBC-sponsor te worden en aan de slag te gaan.

Risico-vrij als je dat wilt.

De meesten zullen ervoor kiezen om $ 110 in TBC te riskeren om aan de slag te gaan omdat het gemakkelijker is om successen te dupliceren, maar je hoeft dat risico niet te nemen als je het niet wilt nemen.

In hoeverre krijgt $ 110 je in een zakelijke mogelijkheid?

In 99,99% van de gevallen zou $ 110 niet eens genoeg zijn om aan de slag te gaan met een bedrijf.

De inkomstenmogelijkheid in TBC bestaat vandaag, omdat Admin hulp nodig heeft bij het wereldwijd verdelen van de TBC-munten, we zitten in de distributiefase van TBC.

In de distributiefase en na een inwisselingsperiode kunnen onze leden 100% verdienen van wat ze verkopen en rechtstreeks van hun klanten worden betaald, geen behoefte aan geld om eerst door een bedrijf te gaan of wat dan ook.

Dit betekent ook direct direct dagelijks betalen!

Er zijn maar weinig legitieme zakelijke kansen om 100% Commissies dagelijks te betalen.

Gewoonlijk zijn er kosten verbonden aan een product of dienst die de 100% beslaat en de bedrijfseigenaar krijgt een deel van de overgebleven winst na kosten. De meeste bedrijven die zakelijke kansen bieden, moeten betalen voordat ze betaald zijn en dat maakt dagelijks betalen onmogelijk.

Het Cookie Rewards-systeem blaast ALLE andere zakelijke kansen in de wereld weg.

Geen enkele vergelijking van een Business Opportunity vergeleken met TBC kan verslaan wat TBC de beste verdient.

TBC is niet anders dan een baan of een zakelijke mogelijkheid als het gaat om het leren en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden om succesvol te zijn.

Denk daar eens over na! Is dat niet waar?

Als je een Job start, zal de Boss je op een bepaald moment vertellen dat je iets moet doen waarvan je niet weet hoe het moet, of dat het iets ongemakkelijks voor je is.

In Business Opportunities merken mensen dat ze veel dingen doen waarvan ze dachten dat ze het nooit zouden kunnen doen totdat ze het hadden geprobeerd, omdat het bedrijf het vereiste.

TBC is hetzelfde, sommige mensen houden niet van Broadcasting, maar Broadcasting is een zeker pad voor een TBCian en er zijn andere activiteiten die mensen moeten worden opgeleid om te doen op een manier die resulteert in succes.

Je hoeft geen grote vaardigheid te hebben om te slagen in het verdienen van dagelijkse cashflow in TBC, je hoeft alleen maar te coachen en bent bereid om het opnieuw te proberen totdat je leert hoe je de TBC-activiteiten correct moet uitvoeren om dat dagelijkse loon te verdienen.

Wanneer je alle andere opties bekijkt, waarom geef je TBC dan niet ALLES en maximaliseer wat het je kan betalen.

Stop met rondstuiteren van het ene naar het andere, je bent al over de BESTE GELEGENHEID VAN DE WERELD! DUS, GA TE WERK!!!

 

Bron:

The Choice is YOURS where YOU Earn an Income (Poster/Article)