LIVE #91 | MEETING EN BLOGGEN

 

Cashflow Coaching is a Game Changer

07-07-2018

 

Heeft u contant $ 500 tot een $ 1.000 per week cash flow in TBC?

Op dit moment in de geschiedenis van de TBC bent u ruim voor op de stapel als u een dergelijke cashflow of meer heeft!

Bovendien bezit je de meest waardevolle kennis die je nodig hebt in de TBC-gemeenschap en moet je de leringen van die kennis in een dienst veranderen en het Cashflow-coaching noemen.

In essentie kan dit blog zijn studenten de “Boek Smarts” bieden, maar je hebt wat “Street Smarts” wordt genoemd.

Leden moeten in de rij staan ​​om van JOU te leren!

Aan de andere kant, heb JIJ die deze Blog nu aan het lezen is, moeite om een ​​inkomen te verdienen met TBC?

Als dat het geval is, hoop ik dat deze blog u en onze Cashflow-coaches samenbrengt.

Verwacht gewoon niet dat die kennis goedkoop is en zeker niet GRATIS!

Een van de grootste redenen voor persoonlijk falen is de volledige onwil om in zichzelf te investeren. Verwacht u dat alles om u heen gewoon GRATIS zou moeten zijn?

True Leaders werken nooit GRATIS!

Ja, deze LEIDERS geven veel GRATIS MONSTERS van wat ze te bieden hebben, maar uiteindelijk, als JIJ wilt krijgen wat ze hebben, zul je MOETEN BETALEN om het te krijgen – het volledige pakket!

De GRATIS dingen brengen je alleen tot nu toe, en dat is echt het verschil tussen “Book Smarts” en “Street Smarts.”

Ik heb die “Street Smarts” en heb een bewezen staat van dienst in vele ondernemingen om een ​​Cash Flow Gigant te worden, maar terwijl ik die kennis hier probeer door te geven, ben ik ALLEEN gehandicapt tot ALLEEN TEKST en ook in BITE SIZE PIECES.

Je hebt vlees en bloed nodig, je hebt een COACH nodig waarmee je volledig kunt communiceren om van hen te leren.

Je moet bereid zijn om voor je COACH te betalen!

In de 2e en 3e wereldlanden is $ 500 tot een $ 1.000 USD per week inkomen wat rijke mensen verdienen.

In de eerste wereldlanden is $ 500 tot $ 1.000 per week een beroepsinkomen en je hebt wat vaardigheid om het te verdienen.

Maar dat is verre van een rijk inkomen in een 1e wereldland.

TBC biedt een onbeperkt inkomstenpotentieel en ik wil niet dat je de indruk krijgt dat $ 500 tot $ 1.000 per week altijd de beste kant van onze gemeenschap zal zijn.

Dat lijkt op dit historische moment gewoon de huidige zaak te zijn, terwijl ik onze leden en hun transacties bekijk.

Dus, als er bij u contant geld tussen $ 500 en $ 1.000 per week stroomt, zou u een TBC Cash Flow Coaching Service moeten ontwikkelen die verder reikt dan Partnerships.

Partnerschappen zijn eenvoudig en knippen en drogen bij 50/50 splitsingen.

Maar Cash Flow Coaching is een Game Changer.

Ik verlaat de structuren om dat tot je verbeelding te ontwikkelen.

Ik heb wel enkele suggesties.

Veel van onze Broadcasters zijn overbezorgd en doen consequent meer dan een uur per dag.

Overweeg om de GRATIS uitzending tot 30 minuten per dag te beperken, en doe vervolgens de overige 30 plus minuten als privé-content die je kunt aanbieden aan alleen je abonnees die betalen om het te zien en er zelfs interactie mee te maken.

$ 10 per week per betaalde abonnee om toegang te hebben tot een doorlopende bibliotheek van je lessen per video zou niet al te veel gevraagd zijn.

Het opzetten van een website zou natuurlijk onderdeel moeten zijn van het realiseren van dat idee.

Gebruik een deel van de 30 minuten die u weggeeft als GRATIS SAMPLE om uw kijkers te overtuigen van uw Cash Flow-vaardigheden en hen uit te leggen hoe zij kunnen betalen voor u om hen te COACHEN.

U kunt uw tijd in één op één sessies verkopen. Overwaardig je tijd niet wanneer je begint met het verkopen ervan door Cash Flow Coaching aan te bieden, maak het in eerste instantie zeer betaalbaar. Dan verhoog je in de loop van de tijd de prijs van je tijd om aan de hoge eisen van deze tijd te voldoen.

Succes levert succes op!

Tijdens je transactie moet je diegenen interviewen die je betaalden op video en hun redenen vastleggen om zaken met je te doen.

Leg ook hun succesverhalen vast op video, wanneer een van uw Partners of Studenten een transactie voltooit, breng ze naar uw show en deel het verhaal achter die transactie.

Hier is een oud maar waar gezegde: “Feiten vertellen, maar verhalen verkopen!”

Mensen worden snel moe van lange dagelijkse lezingen.

Mensen worden vermaakt als ze anderen in een dialoog bekijken. De helft van wat je op tv ziet, is slechts twee mensen tegelijk een dialoog hebben.

Dat werkt langdurig, lezingen verbranden mensen, zelfs als je iemand bent die geweldige monologen kan leveren.

Coaches moeten andere coaches ondersteunen bij deze uitzendingen.

Doe mee aan elkaars shows en deel uw WINS en SUCCESSES met elkaar in dialoog over uw shows.

Ja, het is tijd voor de uitzendcampagne om nu een beetje op te groeien van waaruit we zijn begonnen.

De uitzendingscampagne gaat door, hoewel we deze Cash Flow-campagne ook starten.

 

Hier gaan we nu heen. De slimme leden van de TBC-gemeenschap zullen het idee om Cash Flow Coaching te kopen omarmen, en dit zal een andere inkomstenstroom van inkomsten genereren voor degenen die al goed doen aan de dagelijkse cashflow. Duplicatie zal vanzelfsprekend de leden overnemen en de kasstroom binnen TBC groeit met sprongen. Binnenkort zal elke uitzending vol zitten met dialogen met succesverhalen.

Hiermee wordt de TBC-gemeenschap een BLAZE! Enorme groei zal de volgende zijn. Als u deze services verkoopt, kunt u elke transactie met een TBC uitvoeren.

Als u bijvoorbeeld $ 10 per week wilt vragen voor exclusieve inhoud die u hebt geproduceerd, kunt u dat naar wens in contanten of Bitcoin of iets anders verzamelen, maar u kunt $ 10 aan TBC teruggeven en het geheel een TBC-transactie en uw services worden de kers op die transactiecake!

Oh, maar er is een remise, de nieuwe portemonnee kan zelfs dit soort kleine transacties niet veranderen.

Zoals ik al eerder zei, deze nieuwe portemonnee is niet de laatste portemonnee die we zullen ontwikkelen, in de toekomst zullen we een portemonnee maken die weinig verandert.

Dus geef gewoon 2 Kringle-munten om een ​​transactie van $ 10 te dekken, ik zou dat niet beschouwen als het korting geven van de munt, dat is precies de juiste manier om te werken met de huidige technologie die we op dit moment hebben.

Ik hoop dat dit heel duidelijk is.

We moeten verder gaan en we hebben al die Cash Flow Kings en Queens nodig om een ​​aantal geweldige coachingprogramma’s te bieden nu !!!

 

Bron:

Cashflow Coaching is a Game Changer (Poster/Article)