Mijn waarom..!

Wat betekent TBC nou echt voor mij..?

In deze video ga ik dieper op mijn “waarom” in..
Waarom heeft TBC meer waarde, dan alle geld op de wereld?

Ik hoop niet, dat je er droevig van wordt, maar juist wakker geschud ..!
En geloof je er niet in, dan slaap maar lekker verder..

2 reacties op Mijn waarom..!

  1. Zwaar maar mooi omschreven. Of alles wat je benoemde daadwerkelijk is gebeurt of bewezen weet ik natuurlijk niet, daarom van mijn kant bij sommige passages wat twijfel. Maar de cloe van het verhaal is duidelijk. Ik hoop daarom ten zeerste dat TBC dat gaat bereiken wat het doel is. Daarvoor moet de retail open staan voor deze giga omslag. Ben wel bang dat het onbekende veel twijfel gaat geven en zelfs dat men bang wordt om mee te doen. Daarom is het ook een belangrijke taak voor alle TBC houders dit gelijktijdig openbaar te maken. Maar je hebt de boodschap goed over gebracht. Netjes.

    1. Dank je wel Martin, voor je openheid..!
      Ik ben me er degelijk van bewust dat dit erg nieuw en schokkend kan zijn voor veel mensen..
      Al zou maar 1% waar zijn van alles wat er rondgaat, dan is de “meaning of TBC” al de moeite waard om deze wereld gelijkwaardiger te maken en liefdevoller..

Reageren is niet mogelijk.